Assistansealarmer og varsling i institusjoner, omsorgsboliger og skoler

Vea Care er et sikkert varslingssystem som varsler umiddelbart ved tilkalling og alarm. Produktene er robuste med lang batteritid og lang levetid.

Systemet dekker de fleste varslingsbehov i små og store institusjoner, som bl.a. tilkalling, vandring, sengevakt.

Vea Care benyttes til alt fra enkle løsninger, som assistansealarm mellom to eller flere personer, til større systemer som dekker mange ulike varslingsbehov. Alle alarmene kan enkelt tilpasses, og varslingsmottakerne skiller tydelig mellom de ulike alarmsignalene. Ved å sette inn signalforsterkere sørger man for god dekning over store arealer og over flere etasjer.

Varslingssystemet er solid og driftssikkert, og er enkelt å installere og betjene. Produktene kan leveres ferdig konfigurert, slik at de er klare til bruk når de tas ut av esken. Man kan enkelt endre alarmfunksjoner, eller tilføre andre alarmer og mottakere etter hvert som behovene endres.

Vea Care er fullt integrerbart med vårt FlexiBlink Life-system, slik at man kan legge til andre alarmer, som f.eks. brannvarsling, dørklokke osv. uten at dette trenger spesiell konfigurasjon.

Behov vi kan hjelpe deg med:

Tilkalling fra ansatt

Tilkalling fra ansatt

Med kollegavarsling kan du raskt tilkalle assistanse ved akutte situasjoner. Ulike alarmer tilpasses enkelt ulike varslingsbehov. Alarmene er tilgjengelige både som akuttalarmer og alarmer for generell tilkalling.

read more
Sengevaktløsninger

Sengevaktløsninger

Løsninger som passer på om en bruker legger seg, står opp eller blir borte fra sengen.   Vestfold Audio har løsninger som kan gi alarm dersom en bruker ikke legger seg om kvelden eller om brukeren står opp og blir lenge borte fra sengen om natten. Vi kan også gi...

read more
Vandringsalarmer

Vandringsalarmer

Sykehjem og til dels sykehus, har gjerne behov for alarm hvis enkelte pasienter vandrer eller står opp på egenhånd. Eksempelvis kan dette være pasienter som ikke klarer å stå på egne ben, men som likevel forsøker å reise seg fra stolen eller gå ut av sengen på...

read more

Tilkallingsalarmer

Varslingsmottakere

Sensorer

PIR-MINI

PIR-MINI

Art. nr.: PIR-MINI / HMS nr.: 232652
Liten bevegelsessensor som dekker et vanlig rom.

read more
Stolmatte

Stolmatte

Art. nr.: STOLMATTE / HMS nr.: 233432
Brukes normalt for å markere at bruker reiser seg fra stol.

read more

Sendere

Audiodetektor Care

Audiodetektor Care

Art. nr.: 1756
Audiodetektor for utvalgte varslingsårsaker der det ikke finnes andre dedikerte sendere.

read more
Velferdssender CARE

Velferdssender CARE

Art. nr.: 1755
Velferdssender tilkobles sensorer, trykknapper o.l. for varsling til CARE varslingsmottakere.

read more

Tilbehør