FlexiBlink installasjon

 

Et FlexiBlink varslingssystem fra Vestfold Audio AS er svært enkelt å installere og det kreves ikke avansert teknisk innsikt. 

 

Sendere og mottakere behøver normalt ikke skrues fast på vegg, men festes med borrelåstape. Enkelte sendere og mottakere krever at det er en stikkontakt i nærheten.

 

Systemet har en stor fordel i at både sendere og mottakere har kanalvelger, slik at det ikke er behov for «aktiv» av sendere mot mottaker. Dermed er det raskt å installere, bytte ut og legge til produkter i varslingssystemet.

 

FlexiBlink sendere og sensorer plasseres på de steder det anses nødvendig for å bibeholde sikkerhet og trygghet for brukeren. Typisk kan dette være et antall røykvarslere, bevegelsessensor i gangen og på kjøkkenet, sensor på ytterdøren, assistansealarm på badet og i soverommet og en sengesensor.

 

FlexiBlink mottakere med tale plasseres i gangen og i stuen og på soverommet plasseres en mottaker med skjerm som også vil informere om hvor brannalarmen kommer fra på nattestid.

 

Sendere og mottakere innstilles på samme kanal (huskede).

 

FlexiBlink Viderevarsler monteres på et sted der den har radiokontakt med alle senderne og mottakerne i boligen. I større boliger og institusjoner kan det være nødvendig å sette opp en eller flere repetere for å øke dekningsområdet.