Ofte er det ønskelig å informere tilhørere både inne og ute når man vandrer rundt. Vi har laget to forskjellige Guide systemer.

 

Akustisk lyd ut i rommet

Den enkleste løsningen består av en UNO høyttaler som bæres i en veske som henges over skulderen. Da kan man også «skyte» lyden bakover slik at det blir enklere å høre dersom tilhørerne går bak. Dersom man skal stoppe opp kan man sette fra seg høyttaleren. Mikrofonene er trådløs slik at lyden sendes direkte fra mikrofon til høyttaler. Å ha med seg en stor gruppe skal ikke være noe problem når en velger denne løsningen.

Mange vil tenke at denne høyttaleren må være stor for å nå ut til alle personene som følger i gruppen. Når man skal formidle tale (konsonanter) trenger man ikke å flytte på mye luft slik at god taletydelighet når frem til tilhørerende.

Vi er meget opptatt av at dette skal kunne prøves ut dersom en skulle være usikker på resultatet.

Ta gjerne kontakt med oss.

 

Lukket system

Dersom en ikke ønsker å kjøre lyd ut på høyttaler velger man en trådløs mottaker som hver person bærer på seg. Man bruker da headsett som er koblet til mottakeren. Det er ingen begrensninger på hvor mange mottakere en kan bruke samtidig.

Når mikrofon og mottaker ikke er i bruk er det naturlig å sette dem i ladestasjonen slik at de alltid er operative for neste oppdrag.

Dersom en ikke ønsker å ha et oppladbart system kan en sette inn Alkaline AA batterier.

 

 

Produkter: