I forbindelse med ny rammeavtale 21/8450 Kalendere, dagsplaner og tidtakere fra 1. mars 2023 inviterer vi til produktvisning av ny IRIS SOL.

IRIS SOL er en elektronisk kalender som viser dag, dato og tid på døgnet. Påminnelser for aktiviteter kan legges inn og det kan varsles med lyd, lys, symboler og talemelding. Nyhet: IRIS Sol kan nå også fjern betjenes via kablet nett eller trådløst, ved hjelp av en tilleggsmodul.

 

Vi viser bruk og tilpasning av IRIS SOL samt nye funksjoner som fjernstyring og synkronisering mot den nye varslingsklokken NORA SOL.

Er det ønskelig med en liten forhåndsvisning kan du se vår video om ny IRIS SOL på 3 minutter her: Kognisjonshjelpemidler – YouTube

 

Visningen er beregnet for rådgivere på NAV Hjelpemiddelsentral og ansatte i kommunen, som for eksempel ergoterapeuter, demens koordinatorer og andre som søker på hjelpemidler innenfor dette området.

Videresend gjerne invitasjonen til de dere tror kan være interessert.

 

Det er satt opp to muligheter for deltakelse!

 

Meld deg på og hør mer om Nye IRIS SOL!

 

Alternativ 1

Tid: Torsdag 13. april 09.00 – 10:00

Sted: Online via Teams 

Kostnad: Gratis 

Påmelding: Produkt visning ny IRIS SOL, Torsdag 13. april 09:00 – 10:00

 

Alternativ 2

Tid: Tirsdag 18. april 09.00 – 10:00

Sted: Online via Teams 

Kostnad: Gratis 

Påmelding: Produkt visning av ny IRIS SOL, Tirsdag 18. april 09:00 – 10:00

 

Håper vi sees på webinar!

Lydutjevning — hva er det?

Lydutjevning — hva er det?

God lyd i forsamlingslokaler – med lydutjevningsanleggVi kjenner alle til problemet med dårlig lyd i rom der folk samles. I usikkerhet på om lyden er bra nok, må den som snakker fra scenen ofte starte seansen med spørsmål som «hører alle hva jeg sier?» og «jeg trenger...

les mer