Art. nr.: 1926 / HMS nr.: 301386

Elektronisk klokke og kalender med kalenderpåminnelser

Iris Sol er en elektronisk kalender med talende klokke og valgbar visning av informasjon som dag, dato og tid på døgnet. Den er meget godt egnet for personer som trenger litt hjelp til å huske aktiviteter og avtaler i hverdagen.

Påminnelser varsles med lyd, lysblink, symboler og talemelding om man vil. Planlagte påminnelser registreres enten direkte på kalenderen eller over nett via sikker webportal. Man kan velge hvor ofte og når påminnelsene skal repeteres, som f.eks. årlig repetisjon ved bursdager.

Iris Sol har valgbare skjerminnstillinger med bakgrunnsbilder og fargekombinasjoner. Den kommer ferdig til bruk, og man trenger kun å koble til strømmen med den medfølgende strømforsyningen. Den har et innebygget batteri som holder på innstillingene ved strømstans.

Iris Sol fungerer også som varslingsmottaker for utvalgte FlexiBlink LIFE produkter, som bl.a. brannvarsling, dørklokke og fjernstyrt opplesning av klokke.

Iris Sol kan synkronisere påminnelser med armbåndsklokken Nora Sol. Da vil man få påminnelser også når man er ute av huset.

BRUKSANVISNING

 

Relaterte produkter: 

IRIS SOL FJERNADMINISTRASJON

IRIS SOL FJERNADMINISTRASJON

Art. nr.: 1928 / HMS nr.: 301388
Modul som muliggjør fjernadministrasjon av IRIS SOL uavhengig av internettilgang hos brukeren. Tilkobles direkte til hovedprodukt.

les mer