Art. nr.: 1718 / HMS nr.: 256472

Elektronisk klokke med kalenderpåminnelser

IRIS SOL LIFE er en elektronisk klokke med talefunksjoner, kalenderpåminnelser og dagsplan. Påminnelser registreres på dag/dato/tidspunkt, og de varsles med lyd, lysblink, symboler og/eller talemeldinger. Kalenderen har også tilgjengelig oversikt over kommende aktiviteter i ukesvisning.

IRIS SOL LIFE har valgbar visning for å dekke brukerens behov. I menyen for klokkevisning kan man velge enkle, minimalistiske visninger, som f.eks. at kun klokken vises. Alternativt kan det velges informativ visning med f.eks. klokke, dato, døgnorientering og oversikt over kommende påminnelser. For å gi klokken et estetisk preg kan det velges blant flere ulike bakgrunner.

Påminnelser registreres på aktuell dato. Man legger selv inn tekst som skal vises med påminnelsen, samt et bilde fra bildebiblioteket for å fremheve type påminnelse. Det er også mulig å lese inn egne beskjeder som blir spilt av til den aktuelle påminnelsen.

Produktet kommer ferdig til bruk, og man trenger kun å koble den til strømmen med den medfølgende strømforsyningen.

Alle menyer og innstillinger kan låses for brukeren.

IRIS SOL LIFE fungerer også med utvalgte FlexiBlink LIFE produkter for: fjernstyrt start av opplest klokke, brannvarsling og påminnelsesvarsling i FlexiBlink LIFE mottakere montert i boligen.

IRIS LIFE SOL Produktblad

IRIS SOL Bruksanvisning

Videoer:

Produktbilder: