Safemate Trigger 4

Art.nr. 1946 | HMS 301474

Trigger 4 er en mobil trygghetsalarm som med et knappetrykk ringer opp til fire forhåndsdefinerte telefonnumre. Når systemet vet hvilken av alarmmottakerne som har besvart alarmen, sendes posisjonsdata pr. SMS til alle mottakerne. Konfigurering av Safemate foregår i nettleser på PC eller smarttelefon.

Trigger 4 har en rekke funksjoner som; geofence, batterivarsel, GPS-sporing og autosporing. I tillegg til GPS sporing, benytter Trigger 4 også Wi-Fi signaler for å gi bedre posisjonering også når den befinner seg innendørs. Man kan ringe direkte til Trigger 4 om man er lagt inn som alarmmottaker. I tillegg kan man velge å knytte seg mot en døgnbemannet, medisinsk alarmsentral. Enheten  er enkel å lade ved bruk av bordladeren.

SIM-kort med Safemate Connect Secure

Safemate kommer ferdig installert med SIM tjenesten Safemate Connect Secure som benytter Telenors nett i Norge. All data som sendes fra enheten er kryptert for å ivareta din sikkerhet. Bruk av Trigger 4 forutsetter at man tegner et Safemate-abonnement. Kostnader forbundet med SIM-kort, SMS, tale- og datatrafikk er inkludert i månedsabonnement.

Oppsettet av enhet og abonnement konfigureres på nettsiden til Safemate.

Bruksanvisning

Bruksanvisning (PDF)