Brannvarsling på mobilen

VEA Fire Safety gir varsling om brannalarm direkte til mobil eller smartwatch. Løsningen er spesielt nyttig for hørselshemmede og andre som ikke oppfatter lydgivende alarmer. Ved utløst brannalarm varsler telefonen med vibrasjon, lys og lyd i et frekvensspekter som er tilpasset hørselshemmede.

 

VEA Fire Safety er svært enkelt i bruk. Det er kun behov for å laste ned appen og deretter koble enkelt på ved å scanne QR-kode eller legge inn unik kode for bygget. Dette gir brukeren full kontroll på når man ønsker å være tilkoblet. Løsningen gir en sikker registrering samt mulighet for både automatisk og manuell utsjekking.

 

Teknisk beskrivelse

VEA Fire Safety kobles enkelt til byggets eksisterende brannalarmanlegg uten behov for annen fysisk installasjon. Det er kun nødvendig med tilgang på varslingssignalet som sendes til brannvesenet. Vi har også løsninger for bygg som ikke har direkte varslings til brannvesenet, men da kreves det en enkel installering i bygget. VEA Fire Safety ivaretar personvern ved valgbar manuell insjekking på offentlige bygg.

Kontakt oss for mer informasjon:

Tom Sundre Abrahamsen – ts.abrahamsen@vestfoldaudio.no