Vil du bli med å skape morgendagens inkluderingsteknologi? Vi har tre ledige stillinger, og mange spennende arbeidsoppgaver!

Firmwareutvikler:
https://lnkd.in/eQ6Hs7E

Elektronikkingeniør:
https://lnkd.in/e225sGg

Prosjektleder med kompetanse innen mekanikk:
https://lnkd.in/ekSSYMH

Om arbeidsgiveren

Vestfold Audio AS ble stiftet i 1985 i Sandefjord. Vi er et elektronikk-firma som arbeider med velferdsteknologi fra ide og utvikling til produksjon, salg og service. Vi er Norges ledende leverandør innen varslingssystemer for hørselshemmede og lydsystemer for tale – og vi omsatte i 2018 for 96 millioner kroner. Vi holder til i egne lokaler på Fokserød nær E18 og Torp flyplass i Sandefjord.

Vestfold Audio AS er en del Sensio Holding, der vi sammen med firmaet Sensio AS i Oslo, er en betydelig aktør i velferdsteknologimarkedet i Norge. Samlet har selskapene rundt 75 ansatte i Sandefjord og Oslo, og det planlegges med økt aktivitet og ekspansjon til nye markeder i Norge og internasjonalt.

Vår framtid vil preges av aktiv markedsutvikling i samhandling med kreativ og avansert produktutvikling. Vi er ledende med våre produkter og løsninger i dagens markeder, og vi skal markere oss som den ledende leverandøren i nye markeder med nye banebrytende produkter. På grunn av økt aktivitet fremover, søker vi nå en ny utviklingsingeniør som vil være med på reisen.