VOX Base med 3 mikrofonmottakere

Art.nr. 1851 | HMS 289741

VOX BASE er en kompakt forsterker for stasjonære VOX lydutjevningsanlegg 

Forsterkeren benyttes med VOX trådløse mikrofoner og VOX SPEAKER søylehøyttalere for å oppnå optimal talegjengivelse og lydutjevning i et rom. Det er også mulig å koble til eksterne lydkilder, som f.eks. PC, nettbrett og liknende.

Bruksområde

VOX BASE benyttes der man ønsker et godt lydutjevningsanlegg som for eksempel i Klasserom, Auditorier og Møterom. Lydutjevning betyr i korthet at man søker å oppnå samme lydnivå og lydkvalitet i hele rommet, hvilket oppnås med et riktig antall høyttalere.

Bufdir | Universell utforming og tilgjengelighet

Et VOX anlegg egner seg dessuten godt for tilkobling til andre løsninger, som systemer for fjernundervisning. Da sikres god lyd fra lærer og elever både i klasserom og for de som følger undervisningen fra et annet sted.

Egenskaper

VOX BASE er svært enkelt i bruk, da det kun er en på/av-bryter og to volumkontroller å betjene. VOX BASE har én volum-kontroll for mikrofonlyd og én volumkontroll for eksterne lydkilder. Det gjør at man kan stille inn lyden fra mikrofonene til et fast nivå, og så justere lydnivået fra for eksempel tilkoblet PC uten at man risikerer hyling i høyttalerne.

VOX BASE kan tilkobles opp til 4 stk. VOX SPEAKER, slik at rommet kan fylles med klar lyd.

Man kan installere opp til 4 stk. mikrofonmottakere i en VOX BASE, og den leveres normalt med 3 stk. mikrofonmottakere med benevnelsen VOX BASE-3M.

Antall samtidig påslåtte mikrofoner bestemmes av antall mikrofonmottakere i VOX BASE, men man kan benytte et ubegrenset antall mikrofoner pr. kanal så lenge bare en av dem er påslått av gangen.

VOX har i standardutførelse 37 valgbare mikrofonkanaler, slik at det er liten fare for overhøring anlegg imellom. Flere mikrofonkanaler er tilgjengelig på forespørsel.

Bærekraft

VOX BASE er utviklet av Vestfold Audio AS og produsert i Norge. Kabinettet er laget og produsert i Vestfold og Telemark. Fronten er laget av resirkulert aluminium produsert og ekstrudert av Hydro Aluminium i Norge, og videre maskinert i Sandefjord og eloksert i Horten. Hele VOX BASE er sammenstilt av Vestfold Audio i Sandefjord.

Tilkoblinger

Tre lydutganger med tilkoblinger på baksiden (3,5mm jack):

  • En med nivåregulering for tilkobling til streamer og liknende
  • En mono
  • En stereo, der nivået følger volumkontollen til linjeinngang, for tilkobling av subwoofer og liknende

To lydinnganger (3,5mm jack):

  • En i fronten
  • En på baksiden

Tekniske data

Radiofrekvens standard.: 823–832MHz (andre frekvenser kan tilpasses geografisk lokasjon).
Audio linje frekv: 125 – 16000 Hz
Audio mik. frekv: 200 – 12000Hz
Utgangseffekt (max): 2 x 28W
Impedanse høytt.: min 2 Ohm
Dim. (bxhxd):107x225x188 mm
Vekt: 2,4 kg
Driftsspenning: 120 – 240 VAC 

Videoer