Rotary sin hovedmisjon er å skape samhold, fred og bidra til humanitær aktivitet over hele verden. Dette, sammen med andre sosiale aktiviteter, er temaer som diskuteres når klubbens medlemmer samles i de ukentlige møtene. God lyd i møtelokalene er viktig både for medlemmene med nedsatt hørsel, men også de som hører normalt. Det gjør det lettere for alle å få med seg alt som sies, kunne delta aktivt i diskusjoner og lytte til eksterne foredragsholdere uten å anstrenge seg.

God lyd i møtelokalene har Færder Rotary nå sørget for, da de for en stund siden gikk til anskaffelse av en VOX UNO aktiv høyttaler til bruk på sine medlemsmøter.

President i Færder Rotary Klubb, Cecilie Haraldsen forteller at erfaringene så langt utelukkende har vært positive. De har fått konkrete tilbakemeldinger fra eksterne foredragsholdere at de slappet mere av og de nådde frem med budskapet på en bedre måte.

Vi tok turen til klubben under et av medlemsmøtene for å høre hvordan de opplever møtene etter at de tok i bruk den nye høyttaleren.

Her er noen av kommentarene:

  • «Det er nå mye lettere å høre det taleren/foredragsholderen sier, man kan slappe mer av»
  • «Lyden som kommer via VOX UNO er mye klarere enn lyden direkte fra foredragsholderen»
  • «At anlegget er så enkelt i bruk og enkelt å ta med seg til andre lokaler eller på tur, er et stort pluss»

De ønsker seg nå en håndholdt mikrofon, slik at kommentarer osv fra salen også vil kunne høres via VOX UNO høyttaleren.

VOX UNO er en aktiv høyttaler, som bedrer tale/lydgjengivelse og bidrar til å spare stemmen.  Den er meget enkelt i bruk, mobil, oppladbar og benytter trådløse mikrofoner, som fremhever tale.

 

Vil du lese mer om Rotary:

Hjem | Færder rotaryklubb

Hjem | NORFO – Norsk Rotary Forum

Foto: Marius Nordby

Foto: Marius Nordby

PRODUKTER BENYTTET: