Nordental-messen arrangeres årlig på Norges Varemesse, og er Norges største møteplass for dentalbransjen. Vestfold Audio stilte med tilpassede løsninger beregnet for tilkalling og alarmer, med vår berøringsfrie sensor IRHÅND-L i sentrum. IRHÅND-L er et produkt i vårt varslingssystem FlexiBlink LIFE.

 

Vi har over tid fått en rekke henvendelser fra små og store tannlegeklinikker om å levere løsninger for trådløs tilkalling, så vi var forberedt på at behovet var til stede. Dette fikk vi ytterligere bekreftet da standen vår var godt besøkt under hele messen.

 

Våre produkter for tilkalling gir en enklere arbeidshverdag i klinikkene. Bare det å slippe å rope til hverandre når man trenger assistanse bidrar til et hyggeligere og mer effektivt arbeidsmiljø. I tillegg passer berøringsfri varsling godt inn i miljøer der det er strenge retningslinjer for hygiene og renhold.

 

 

Berøringsfri tilkalling

For å tilkalle assistanse benyttes en IRHÅND-L. Dette er en praktisk og hygienisk berøringsfri sensor. Ved å bevege hånden foran sensorvinduet sendes tilkalling / alarm til varslingsmottaker. Det kan settes opp flere sensorer, og de kan enkelt programmeres til å sende unike ID-er. Varslingen sendes til en eller flere varslingsmottakere som plasseres sentralt i klinikken. Her opplevde vi at det er mange forskjellige produktsammensettinger som var aktuelle for de ulike klinikkene. For mange er det også aktuelt å bli varslet når kunden kommer inn på venterommet, og for tilkalling fra resepsjon. Dette kan enkelt løses ved å sette opp f.eks. magnetbryter ved døren, som varsler når døren åpnes, og egne knapper for tilkalling fra kunde. Her vil FLEXI-L gjøre god nytte. Det er i tillegg mulig å koble andre alarmer, som f.eks. brannalarm, til det samme systemet.

 

Stasjonære og bærbare varslingsmottakere

Varslingsmottakeren IRIS Vaktrom er en stasjonær varslingsmottaker, der displayet viser en oversikt over alle behandlingsrom. Ved aktivering av alarm markerer skjermen hvilket rom alarmen kommer fra. Alarmen kan kvitteres ved å trykke på displayet. Det kan være praktisk å ha IRIS Vaktrom på de forskjellige behandlingsrommene i tillegg, siden man da vil motta bekreftelse på at varslingen er mottatt.

JUNIOR Lommevibrator er en bærbar lommevibrator som varsler med vibrasjon, lyd og / eller blinkende lys. Den har seks display for differensiert varsling.

Armbåndssender og -mottaker (ARM-L) er en bærbar mottaker som festes rundt håndleddet. Denne varsler med vibrasjon ved alarm.

Man kan også motta varsling på telefonen ved å benytte FlexiApp-sender.

Systemet er enkelt å montere, vedlikeholdsfritt og har god rekkevidde. Der det oppstår problemer med rekkevidden kan REPEATER-L benyttes for å forsterke signalene. Man kan enkelt tilpasse systemet med flere sendere og mottakere.

Les mer her: Kollegavarsling på tannlegekontor

 

Sender med berøringsfri aktivering

Sender med berøringsfri aktivering

Art. nr.: IRHÅND-L / HMS nr.: 253490
Sender med IR-sensor, for berøringsfri aktivering.

Les mer

Varslingsmottaker IRIS LIFE

Varslingsmottaker IRIS LIFE

Art. nr.: IRIS-L / HMS nr.: 253474
Varslingsmottaker med display, lys, lyd og tale.

Les mer

Junior Lommevibrator Tilkalling

Junior Lommevibrator Tilkalling

Art. nr.: JUNIOR3-L / HMS nr.: 253505
Kraftig lommevibrator for tilkalling, med symboler, lyd og lys.

Les mer

FlexiApp-sender

FlexiApp-sender

Art. nr.: AppS-L / HMS nr.: 253465
Vidersender for varsling til smarttelefoner og smartklokker.

Les mer

Armbåndssender og -mottaker

Armbåndssender og -mottaker

Art. nr.: ARM-L / HMS nr.: 253486
Sender og mottaker med integrert trykknapp.

Les mer

FlexiBlink Sender med integrert trykknapp

FlexiBlink Sender med integrert trykknapp

Art. nr.: FLEXI-L / HMS nr.: 253473
Sender med mange praktiske funksjoner. Typisk brukt som dørklokke.

Les mer

Tidsstyrt Aktivitetsvarsler

Tidsstyrt Aktivitetsvarsler

Art. nr.: AKTIV-L / HMS nr.: 253485
Aktivitetsvarsler som kan innstilles med varslingsperiode og varslingsårsak.

Les mer

PIR Gardin Sensor

PIR Gardin Sensor

Art. nr.: PIRGARD / HMS nr.: 232651
Bevegelsessensor som dekker et tynt vifteformet sensorområde.

Les mer

Magnetbryter

Magnetbryter

Art. nr.: FL-MAG / HMS nr.: 197619
Liten magnetbryter for dør.

Les mer