I skole og barnehage, så ønsker man seg ofte et enkelt anlegg som kan tas med til stedet aktiviteten skal være.

 

Bruker man en god hodebøylemikrofon sammen med en bærbar høyttaler vil man ofte komme i mål. Dette sparer stemmen til den som skal snakke samtidig som tilhørerende lett klarer å oppfatte hva som sies.

Å forflytte seg fra rom til rom i undervisningssammenheng trenger en enkel løsning. I barnehager har man av og til små grupper både inne og ute i det fri. UNO Stemmeforsterker er laget for slike situasjoner.

Mange bruker også denne løsningen i gymsaler og svømmehaller der akustikken kan være vanskelig.

Den enkleste løsningen består av en UNO høyttaler som bæres i en veske som henges over skulderen. Dersom man skal stoppe opp en stund kan man sette fra seg denne lille høyttaleren. Mikrofonene er trådløs slik at lyden sendes direkte fra mikrofon til høyttaler.

Dersom rommet er stort kan en velge DUO høyttaler som er noe større og bærer lyden noe mer.

Mange vil tenke at denne høyttaleren må være stor for å nå ut til alle personene som følger i gruppen. Når man skal formidle tale (konsonanter) trenger man ikke å flytte på mye luft slik at god taletydelighet når frem til tilhørerende.

Vi er meget opptatt av at dette skal kunne prøves ut dersom en skulle være usikker på resultatet.

Ta gjerne kontakt med oss.

 

Lukket system

Dersom man ikke ønsker å kjøre lyd ut på høyttaler velger man en trådløs mottaker som hver person bærer på seg. Man bruker da headsett som er koblet til mottakeren. Det er ingen begrensninger på hvor mange mottakere som kan brukes samtidig.

Et slikt anlegg kan også være nyttig i bil dersom det er vanskelig å høre den andre personen. Å gå tur ut i naturen kan også være vanskelig dersom man ikke hører hva den andre sier dersom avstanden blir lang. Her kan man være 50 meter fra hverandre uten at signalet forsvinner mellom sender og mottaker.

Når mikrofon og mottaker ikke er i bruk er det naturlig å sette dem i ladestasjonen slik at de alltid er operative for neste oppdrag.

Dersom man ikke ønsker å ha et oppladbart system kan man sette inn Alkaline AA batterier.

Produkter:

MIKROFONHOLDER

MIKROFONHOLDER

Art. nr.: 1929 / HMS nr.: 312505
Praktisk og stødig holder som sikrer mikrofonen fra å falle på gulvet.

les mer