Denne våren lanserer vi to produkter i kategorien for «Kalendere og planleggingssystemer». De to klokke/kalenderne har fått navnene IRIS MÅNE og IRIS SOL.

IRIS MÅNE er en elektronisk talende klokke med dag/døgn-visning. Den skal gjøre det enkelt for brukeren å holde seg orientert med hvilken dag, dato og tid på døgnet det er. I menyen kan man velge hvilke funksjoner som skal være aktive etter brukerens behov – som f.eks. kun vise klokken, eller vise symbol for hvilken tid på døgnet det er. Ved å ta på skjermen vil man få opplest klokkeinformasjon, som tid og dato. Måne er utstyrt med symboler for å vise tid på døgnet. Ytterligere personifisering kan utføres ved å velge blant et utvalg temaer/bakgrunnsbilder. Hvert tema består av en bakgrunn og tekst/klokke i utvalgte farger for best mulig kontrast. Les mer om IRIS MÅNE her.

IRIS SOL har de samme funksjonene som IRIS MÅNE, men den er i tillegg utstyrt med en kalenderfunksjon der man kan legge inn påminnelser på dato/dag/tidspunkt. Påminnelser varsles med lyd, lysblink, symboler og talemeldinger om man vil. Forskjellige symboler til forskjellige aktiviteter er lett tilgjengelig fra menyen. Les mer om IRIS SOL her.

 

 

 

Slik tester du røykvarsleren

Slik tester du røykvarsleren

Røykvarslere er hjemmets viktigste livredder og bør testes hvert år. Vi tar deg gjennom hvordan du tester røykvarsleren.

Lydutjevning — hva er det?

Lydutjevning — hva er det?

God lyd i forsamlingslokaler – med lydutjevningsanleggVi kjenner alle til problemet med dårlig lyd i rom der folk samles. I usikkerhet på om lyden er bra nok, må den som snakker fra scenen ofte starte seansen med spørsmål som «hører alle hva jeg sier?» og «jeg trenger...